Welkom bij de Science Sisters!


As-salamu alaykum! Vrede zij met jullie! Wij zijn Yousra en Yasmine en wij zijn de Science Sisters. Onderzoeken, problemen oplossen, analyseren en creatief denken zijn volgens ons belangrijke vaardigheden die nodig zijn voor de ontwikkeling van alle leerlingen. Daarnaast hechten wij enorm veel waarde aan de positieve identiteitsontwikkeling van elk kind. Mede door deze visie zijn wij met volle energie Science Sisters gestart! 


Met Science Sisters hopen we wetenschap en cultuur sterk te omvatten in de vorm van workshops, cursussen en online filmpjes. We hopen met Science Sisters alle leerlingen te enthousiasmeren voor de wetenschap door ze op een creatieve, unieke en speelse wijze kennis te laten maken met Science en haar herkomst. Doe je mee? Je bent van harte welkom!

Yasmine & Yousra


He jij daar! Wist je dat Yasmine & Yousra beide ingenieurs zijn? Yasmine is technisch ingenieur en Yousra chemisch ingenieur. Beide hebben we een enorme passie voor onderwijs dus hebben we na onze opleiding ook door gestudeerd om bevoegd docent te worden. Dus eigenlijk ing.+juf=Y² :D